Kedves leendő Menyasszony és Vőlegény!

Amennyiben az esküvői fotókkal feltöltött galériában lévő fényképek elnyerték tetszésetek, keressetek nyugodtan az igényeitek megjelölésével és kérjetek árajánlatot a kapcsolat menün keresztül!
Kérlek adjátok meg az esküvőtök pontos időpontját, helyszínét is!
– Átlagosan az esküvő időpontja előtt 1 évvel már le szoktak foglalni a párosaim, így időben jelezzetek!

Eljegyzési fotózásról:

Nyilván esküvő előtt szokás megejteni 🙂
Azért is szeretem, mert jobban megismerkedhetünk egymással, így eloszlanak a kételyek a közös munkát illetően.
A párosaim 90%-a általában ezektől a felsorolt dolgoktól tart igazán: “nem tudok pózolni a beállított képeken”, “nem vagyunk fotogének”, “rólam nem lehet jó beállítású képeket készíteni”, stb….
A fotózást javarészt én szoktam irányítani, ha csak nem egy profi párral van dolgom! 🙂
A hozzátok legjobban illő pózokat mindig én állítom be. A helyszín bármi lehet, pl. a megismerkedésetek helyszíne, egy vízpart, kávézó, – de én amit igazán szeretek az a természet és a naplemente kombó!
Ruházatnak kényelmeset vagy sportosan elegánsat szoktam javasolni. A lényeg, hogy ne feszélyezzen fotózás közben! A harmonizáló színkombinációk még ilyenkor jól mutatnak egymás mellett (tipp: farmer nadrág, egyforma színű felső résszel).
Ha szeretnétek jegyes fotókat is készíttetni velem, akkor kérlek említsétek meg az ajánlatkérőben is!

Az esküvői fotózásról, stílusomról:

Imádom az esküvői fotózást, mert boldog emberek között tölthetem el a napom! Így részese lehetek a boldogságotoknak is. Előzetes megbeszélés alapján (akár a jegyes fotózás alkalmával) leegyeztetjük az esküvőtök tervezett menetét (időpontok, helyszínek száma, távolságok), illetve fotózási igényetek. A közösen kialakított javaslatok alapján ezt követően eltervezzük a legszebb napotok. A beállított képeken kívül, az elkapott apró pillanatokból állítom össze az esküvői albumot. A nap cselekvései így szép kerek egész történetté kerekítik ki az igényes utómunkázott portfóliót.
Esküvő napján az előkészületektől (sminkelés, fodrászkodás, öltözködés, lány kikérés) szoktam rendelkezésre állni. Ezzel kezdem a nap megörökítését, amely a mulatság végéig kitart. Törekszem az egészen apró kis részletek fotózására is (menyasszonyi cipő, kitűző, meghívó, ültető kártya, díszítés), mert ez sokkal jobban visszaadja majd az esküvőtök hangulatát. A beállított képeket jó idő esetén a szabadban, természetes közegben szoktam fotózni – ahol megoldható, naplemente előtti órákban. Nyári időszakban a laposan, sárgásan átvilágító lenyugvó napfénynél nincs is szebb szerintem.
Rossz idő esetére javasolni szoktam előre egy belső helyszín keresését is, illetve amit jobban szeretek egy másik napon történő kreatív fotózást.
2 db Nikon rendszerű, fullframe formátumú tükörreflexes fényképezőgéppel, illetve több objektívvel dolgozom. Az esküvőt követően több különálló háttértárra mentem el a készített nyers képeket. Ezzel a legkissebb esélyét sem adom meg annak, hogy elvesszenek vagy megsérüljenek a nagy napon rögzített képek.

Amit a kezetekbe kaptok…

 

Az esküvőről készített fényképeket egyedi borítású art prémium kemény papír tokban, nyomatos dvd lemezekre kiírva kapjátok meg. A szerkesztett, illetve válogatott fényképeket jpeg formátumban 16-36 megapixeles felbontásban adom át. A fényképek lemez mellé készítek nektek egy diavetítéses fénykép válogatás lemezt, amely full HD felbontásban *.avi formátumban zenei aláfestéssel található meg:

Előhívott fényképeket külön kérésre, illetve megbeszéltek alapján adok át. Lehetőség van többféle fotóskönyv megrendelésére is. Amit ajánlok az egy kreatív borítóval ellátott, elegáns kötészeti anyaggal legyártott prémium fotókönyv. Többféle variálhatósággal rendelhető, választható: méret, borító anyaga, lap minőség szerint is. A könyv oldalait egyenként egyedileg szerkesztem nyomdai előkészítésre.

DSC0314small

DSC0312small DSC0320small

Egyedi igények (távolság, rendelkezésre állási idő, stúdió bérlési lehetőség, stb…) alapján készítem el a személyre szabott árajánlatotokat.

Ha a portfólióban látható képeim felkeltették érdeklődés(ed)etek, a kapcsolat menü alatt elérhető vagyok!

Várom a szíves megkereséseket!
Békési Imre – Kiskunhalas