Kedves leendő Menyasszony és Vőlegény!

Amennyiben az esküvői fotókkal feltöltött galériában lévő fényképek elnyerték tetszésetek, keressetek nyugodtan az igényeitek megjelölésével és kérjetek árajánlatot a kapcsolat menün keresztül!
Kérlek adjátok meg az esküvőtök pontos időpontját, helyszínét is!
– Átlagosan az esküvő időpontja előtt 1 évvel már le szoktak foglalni a párosaim, így időben jelezzetek!

Eljegyzési fotózásról:

Nyilván esküvő előtt szokás megejteni 🙂
Azért is szeretem, mert jobban megismerkedhetünk egymással, így eloszlanak a kételyek a közös munkát illetően.
A párosaim 90%-a általában ezektől a felsorolt dolgoktól tart igazán: „nem tudok pózolni a beállított képeken”, „nem vagyunk fotogének”, „rólam nem lehet jó beállítású képeket készíteni”, stb….
A fotózást javarészt én szoktam irányítani, ha csak nem egy profi párral van dolgom! 🙂
A hozzátok legjobban illő pózokat mindig én állítom be. A helyszín bármi lehet, pl. a megismerkedésetek helyszíne, egy vízpart, kávézó, – de én amit igazán szeretek az a természet és a naplemente kombó!
Ruházatnak kényelmeset vagy sportosan elegánsat szoktam javasolni. A lényeg, hogy ne feszélyezzen fotózás közben! A harmonizáló színkombinációk még ilyenkor jól mutatnak egymás mellett (tipp: farmer nadrág, egyforma színű felső résszel).
Ha szeretnétek jegyes fotókat is készíttetni velem, akkor kérlek említsétek meg az ajánlatkérőben is!

Az esküvői fotózásról, stílusomról:

Imádom az esküvői fotózást, mert boldog emberek között tölthetem el a napom! Így részese lehetek a boldogságotoknak is. Előzetes megbeszélés alapján (akár a jegyes fotózás alkalmával) leegyeztetjük az esküvőtök tervezett menetét (időpontok, helyszínek száma, távolságok), illetve fotózási igényetek. A közösen kialakított javaslatok alapján ezt követően eltervezzük a legszebb napotok. A beállított képeken kívül, az elkapott apró pillanatokból állítom össze az esküvői albumot. A nap cselekvései így szép kerek egész történetté kerekítik ki az igényes utómunkázott portfóliót.
Esküvő napján az előkészületektől (sminkelés, fodrászkodás, öltözködés, lány kikérés) szoktam rendelkezésre állni. Ezzel kezdem a nap megörökítését, amely a mulatság végéig kitart. Törekszem az egészen apró kis részletek fotózására is (menyasszonyi cipő, kitűző, meghívó, ültető kártya, díszítés), mert ez sokkal jobban visszaadja majd az esküvőtök hangulatát. A beállított képeket jó idő esetén a szabadban, természetes közegben szoktam fotózni – ahol megoldható, naplemente előtti órákban. Nyári időszakban a laposan, sárgásan átvilágító lenyugvó napfénynél nincs is szebb szerintem.
Rossz idő esetére javasolni szoktam előre egy belső helyszín keresését is, illetve amit jobban szeretek egy másik napon történő kreatív fotózást.
2 db Nikon rendszerű, fullframe formátumú tükörreflexes fényképezőgéppel, illetve több objektívvel dolgozom. Az esküvőt követően több különálló háttértárra mentem el a készített nyers képeket. Ezzel a legkisebb esélyét sem adom meg annak, hogy elvesszenek vagy megsérüljenek a nagy napon rögzített képek.

Amit a kezetekbe kaptok…

Az esküvőről készített fényképeket egyedi borítású art prémium kemény papír tokban, pendrive-on kapjátok meg. A szerkesztett, illetve válogatott fényképeket jpeg formátumban 16-36 megapixeles felbontásban adom át. A fényképek mellé készítek nektek egy diavetítéses fénykép válogatást, amely 4K és FullHD felbontásban zenei aláfestéssel található meg:

Ha a portfólióban látható képeim felkeltették érdeklődésetek, a kapcsolat menü alatt üzenhettek!

Várom a szíves megkereséseket!
Békési Imre – Kiskunhalas